CONTACT & ROUTE

Adres:

Advocatenkantoor Van Leur
Gebouw ‘Delftstede’
Phoenixstraat 66
2611 AM Delft
Tel: 015-212 74 70
Fax: 015- 212 77 30
Email: kantoor@vanleuradvocaten.nl
Website: www.vanleuradvocaten.nl

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag van 9:00 – 17:00 uur
Vrijdag van 09:00 – 13:00 uur

Bereikbaarheid

Het pand is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, te voet, de fiets en met de auto.
Met de auto

Uit de richting Utrecht/ Rotterdam
Kies op het Kleinpolderplein de A13 richting Delft, Den Haag. Neem vervolgens de derde afslag voor Delft, ‘Delft Noord’. Ga bij de afrit linksaf en bij de derde stoplichten weer linksaf. Ga bij de T-splitsing opnieuw linksaf. Volg de trambaan totdat u links het gebouw ‘Delftstede’ ziet, waar het kantoor gevestigd is op de begane grond.

Uit de richting Amsterdam/ Den Haag
Kies op het Prins Clausplein de A13 richting Delft, Rotterdam. Neem vervolgens de eerste afslag voor Delft, afslag 8 ‘Delft Noord’. Ga bij de afrit rechtsaf en bij de tweede stoplichten linksaf. Ga bij de T-splitsing opnieuw linksaf. Volg de trambaan totdat u links het gebouw ‘Delftstede’ ziet, waar het kantoor gevestigd is op de begane grond.

Parkeren

In het gehele gebied rondom het kantoor geldt betaald parkeren. Op ongeveer 300 meter afstand is er ook een parkeergarage, de Phoenixgarage (Phoenixstraat 29). Voor de deur parkeren is op dit moment niet mogelijk vanwege de verbouwing van het spoortracé.

Met het openbaar vervoer

Advocatenkantoor Van Leur is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het Centraal Station van Delft ligt op circa 10 minuten lopen verwijderd van het kantoor. Vanaf het station kunt u ook tram 1 of bus 130 nemen en uitstappen bij halte ‘Prinsenhof’.