Recensies

by Chantal on Van Leur
zeer deskundige ervaren advocaat met veel mensenkennis en een dosis humor. Dikke tien!

Mijn ex dacht dat hij mij nog steeds met alles kon bedriegen tijdens onze scheidingsperiode. Dankzij Meester van Leur hield ik dit gevecht met hem en de mediator vol... Mijn ex zag een andere kant van mij... Bedankt mevrouw van Leur voor al uw steun, adviezen en inzichten!

by Sandra on Van Leur
Inspanning bij gevecht bij de Rechtbank

Mevrouw Van Leur,

Ik wil u bedanken voor de vele uren die u voor mij heeft genomen om voor mij te vechten bij de Rechtbank. Ik ben heel trots op u, want het resultaat dat wij behaald hebben kon niet beter.

by Kim on Van Leur
Van harte aan te bevelen!

Ik ben zeer tevreden over mevrouw van Leur. Zij heeft mij heel goed geholpen. Bovendien werkte zij erg snel. Ik kan haar als advocaat van harte aanbevelen!

by Barbara on Van Leur
Meer dan tevreden!

Mw van leur heeft mij het afgelopen jaar bijgestaan. Ik kan alleen maar positief spreken over de werkwijze/samenwerking van mw van leur. Ze is zeer professioneel, neemt de tijd, reageert snel en daarnaast heb ik de steun (ook die van de secretaresse) als zeer prettig ervaren.

Als je opzoek bent naar goede betrouwbare professionele advocaat, dan zou ik zeker voor mw van leur gaan!!!

by danny on Van Leur
een dikke 10 voor de afhandeling van de echtscheiding

ik geef mr Kwakkelstein een dikke 10 voor de goede behandeling van onze echtscheiding op gemeenschappelijk verzoek, ook de secretaresse is heel professioneel en vriendelijk

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»